Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget för en närmare


Jag känner stranden.


Härifrån får jag pulsen


som bultar mig varm.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-09-08 09:39



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Kanske havets vågor är pulsen, drivkraften till framåtrörelsen.
2023-09-08

  Elinor Sörensson VIP
Närhet i naturen.

En så fin haiku.
Pulsen känns genom
orden.
2023-09-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om naturens positiva inverkan.
2023-09-08
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP