Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TINGET I SIG

Att tro på det som är i sig
och utan evidenser,
är verkligheten, gjord för mig
och bortom andras gränser.

"Das Ding an sich", sa redan Kant,
går inte att förklara,
men tro på det, det går galant.
Det ämnar jag försvara. 

Att finnas bortom tid och rum
kan många finna galet
men finns som evangelium
på tjugohundratalet!

 




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-09 06:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP