Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundra knyck

Mitt hjärta slår i hundra knyck
Detta är bara början på min resa
Jag vill förändra mig utveckla mig
Siktar på version 2.0

Ber till min gud
Ge mig styrkan att slutföra detta
Låt mig kraften få att bryta gamla vanor

Jag siktar mot stjärnorna blir fartblind
Känner att jag klarar vad som helst
Blir kaxig emot världen

Svetten dryper och jag har knappt tränat
Känner hur det kryper under litt skinn
Vill att saker ska hända nu på direkten
Dåligt tålamod, jo tack

Stampar på gasen och växlar upp
Tänker fortsätta tills jag krockar
Om inget hinder sker under vägen
Det är allt eller inget




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-08 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP