Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Betyder mycket för mig. egen bild.


Lögarängsbadet i Västerås


Här har jag mitt paradis

Utsikt över Mälaren

Kopplar av maximalt

Gåtränar och fikar...

minst en gång i veckan

ibland med dotter




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-09-09 05:31



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så härligt och friskvårdande för kropp och själ. Jag gläder mig med dig åt detta.
2023-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP