Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högt älskade läsare

Min poesi är likt en melodi
Drastiska beslut och hastiga val
Jag skriver ner det som ploppar ut
Spinner vidare på min historia

Låter hjärnan slappna av och se det komma
Ord bildar meningar
Som sen bildar en text
Oftast slutar det med en text som målar en bild

Något taget ur stunden
Ibland bara ren fantasi som målas upp
Skrivs ner och återskapas i din fantasi
Tolkas och bearbetas inuti din skalle

Dessa ord jag så snabbt skrev ner
Vissa helt utan mening
Jag bara sveper förbi och ser vad resultatet blir
Skådar mitt spektakel och ibland ler

Ord blir till meningar
Som sen blir till en text
Som tillslut målar upp en bild
Hos mina högt älskade läsare

Det är för våran skull jag skriver
För att just här i stunden skapa ett minne åt mig
Och en poetisk dikt eller text åt er
Något att fantisera om och tolka fritt
Allt är upp till läsarens fantasi att utforska

Jag är endast han som skriver ner orden som kommer till mig.




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-09-10 22:57



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Så är det nog för många som skriver här : )
2023-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP