Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trippar på tå

Trippar förbi dig
Smyger så tyst jag kan
Vill inte trampa på en tå
Väcka den björn som sover
Från vindpust till tornado
Ditt humör kan skena som tåget

Försöker undvika så gott jag kan
Men vill inte tappa mig själv i steget
Försöker tygla situationen
Hantera den på bästa sätt
Trotts allt ditt tjat så måste jag försöka
Men du vet ju vart dörren är




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-09-12 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP