Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ostoppbar Resa: Ett Vilt Uppror

Gråt ingen tår när du läser om mig
Jag går till historien i en blå Cheva
Tar mig till vägens slut och svävar vidare
Rock'n roll på radion och hästarna vrålar

Jag är utom kontroll
Snabbare, träden kommer närmare
Gruset skvätter vilt när jag drar handbromsen
Driftar runt en sten och pressar pedalen i bott

Mina hästar vrålar högre
Draken vaknar och eld sprutar
Jag bryr mig inte
Är hög på livet

Trotsar alla lagar
Gasar och skriker till inga
Höjer volymen och dunkar plåt
Ensam och vårdslös utan krav

Ingen kommer sakna
Ingen kommer bry sig
Jag skjuter mig själv i foten
Rock'n roll baby nu kör vi

Plattan i matten
Wounderbaum dinglar så grann
Tonad lyktor och v8
Min Cheva tar mig till graven

Så gråt ingen tår när du lyssnar på nyheterna
Bry dig inte när dom pratar om mig på TVn
Jag bara gasar och vrålar
Låter hästarna bestämma vägen
Träden kommer tätare inpå
Jag ser uppenbarelsen slå hårt




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-12 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP