Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns inga gränser men man kan bygga nya för varje behov


Från vardagsleda till apati till urspårad dagdröm



daggen på skorna torkade aldrig, men det
var det sista hon kom att notera den natten



En tom skål, den ställdes framför henne,
fast egentligen emellan henne och gästen
som aldrig satte sig mittemot, väntad men

...

så med händerna i knät satt hon, tittade
torrt rakt fram, ut,
fast egentligen in nånstans i tomma intet

När den plötsligt dröp av fukt i skålen,
knallröd, vackert prickig av vita märken







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-09-11 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP