Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ruttet förflutet gör sig bäst som kompost, minnen behöver få dö


Ekologisk reinkarnation



Om jag som frukterna på trädet
ruttnar ner i gräset långt före
mina frön vaknar med rötter på
nytt nån gång i framtiden,

hoppas jag nästa frukt inte minns
fallet, eller tiden i gräset som jag






Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-12 22:41



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2023-09-19

  lodjuret/seglare VIP
Om fruktade människor är ungefär som äpplen och päron och vid en ålder av tre år uppväxta i en trädgård, de skulle kunna tro sig vara en del av hela massan och i så jordmån fungera gemensam som ett enda stort stormande eller lugn liggande av, ombytligt mest för väder, vind och fiskars liv under ytan...
2023-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP