Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del dog av mig: För min kärlek till dig

Skärvor av mitt förflutna triggar impulser jag ej kan kontrollera.

Känslorna svallar vid åtanken på de känslor jag hade för dig.

Jag var ung, jag var ny, hade ingen erfarenhet av att älska.

Hade ingen erfarenhet utav att hantera mina inre känslor.

Jag åstadkom mer skada än glädje, jag förintande mig själv för dig, för kärleken.




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-03-26 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP