Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mogen ålder

vi tar bilen 
åker omkring i timmar
spänningen öppnar alla våra sinnen
vägarna är smala och krokiga
bakom varje kurva
väntar ett nytt mästerverk

vägen tar oss med
leder
till oväntade världar

skyltarna till de rakare
och snabbare vägarna
fnyser vi bara åt

Paradiset - öppet
vägvisare med utsträckta armar
vi ser på varann och ler

jag tar hennes hand
kan inte låta bli
lyckliga och fria
njuter vi äntligen resan

 




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-13 14:08



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tjaa. Vem vet
Människo-hjärn
substans in i en
maskin av nått
slag. En helt
annan sak
Att bedöma
då? Än det
nuvarande
Kroppsliga?
Den som
lever får
väl se?
;)




2023-09-13

  Ulf Lundin VIP
Sefarge, bilen är en välsignelse för gamla människor. I alla tider har människan, efter förmåga, använt det som kan underlätta och göra det omöjliga möjligt. Vem vet, våra barnbarns barn kanske har vingar om vi hjälper naturen att speeda upp evolutionen :)
2023-09-13

    Sefarge VIP

Sådan rörelse befriande
skrivelse även för äldre
människor att njuta av!
Fastän ta sig fram
på egna maskinen
med apostlahästar
Trampor el. Segel
nog ändå det bättre
är,för egna hälsan o
jordens natur-miljö?
Om det nu låter
sig göras?
;)



2023-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP