Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Impulsens Makt

Nu börjar det gå överstyr måste hejda mig
Behöver behärska mina impulser
Kontrollera mina sinnen
Svårt att hålla mig borta från allt det söta

Jag faller lätt tillbaka
Tänker Äsch det gör väl ingeting
Men vet innerst inne
Att för varje tugga går det åt fel riktning

Sitter i min ensamhet och våndas
Jag vill sluta men finner inte lusten
Lägger fram bevisen på bordet
Frågar mig själv om detta är vad jag vill ska ske

Behöver finna min brytare
Behöver bestämma mig för att sluta
Men finner inte riktigt fram till varför
Jag bara vet att det är skit

Mitt inre tilltalar mig det
Viskar ord i mitt öra om rätt och fel
Men mina impulser är ibland okontrollerad
Och allting blir fel




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2023-09-13 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP