Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina synder

I rädslan
Mellan tårar av förtvivlan
Rannsakar jag mig själv

Dömer jag ut

Försöker jag rättfärdiga

Mina fel
Och de brister

Som finns i mig

I denna kropp

Av kött

Blod

Och

Svagheter




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 147 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-09-13 20:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, känner igen :( <3
2023-09-19

  miramin
Så stark
2023-09-18

    ej medlem längre
Inga synder,
bara känslor
och behov,
mänskliga.
2023-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish