Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min gamla vän

Tänker på dig och det jag minns utav dig
Känns som igår det var vi två
Unga och oskyldiga
Du växte ifrån mig
Träffade massa andra
Jag dög aldrig för dig

Tänker tillbaka på tiden vi sågs
Första gången jag såg dig naken
Du var så oskyldig då trodde jag
Men alla rykten man hör
Alla ord som sprids mun till mun
Visste inte vad som var sant
Såg dig följa kille efter kille

Jag dög aldrig för dig
Men jag fortsatte blindt att följa dig
Jag var uppsluppen av din aura
Sätter du fick mig att le och känna
Våra skratt ihop och sorger
Båda med liknande problem i livet
Men du valde gå din väg

Känner sorg över att förlorat något så kärt
En vacker underbar person
Som fick mitt hjärta att bulta
Därför står jag här just nu
I mörkret ensam och blickar utåt
Mina tankar flödar
Jag önskar så mycket
Ville vara med dig
Önskade att det skulle bli du och jag
Drömde om att få kyssa dig

Men jag dög inte för dig
Du sökte spänning som jag ej kunde ge
Jag såg dig med kille efter kille
Såg hur lätt det gick att få dig på fall
Såg hur lätt dom manipulerade dig
Men du såg aldrig mig
Du såg aldrig vad du kunde fått

Jag blickar och tänker på dig
Saknar dig rent utsagt
Försökte få kontakt med dig
Trots att det gått fem år
Önskar du sett mig med öppna ögon
Sett det jag såg och förstått ur mitt perspektiv
Jag saknar dig
Vill prata med dig höra dig skratta
Berätta skämt och dra rövare

Jag blir skakis utan att vara bakis
Tänker på dig
Hur underbar din kropp var
Hur fint ditt ansikte formades
När vi såg varandra i ögonen
Minns hur gärna jag önskade att jag dugit för dig
Men älskar tiden vi hade
Nu har vi växt ifrån varandra
Du flyttade till dom nordliga graderna
Jag bor fortfarande kvar i skogen

Saknar dig, du är en fin tjej
Trots att du aldrig såg mig
Så såg jag potentialen i dig
Kram ifrån en gammal vän
Vi ses någon dag, lovar.




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-15 21:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag kanske var min egen från början?

2023-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP