Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I tanken. Alltid du


Vulgär

Du sa alltid

Dina röda läppar
Kring min kuk

Det lät alltid så juicy

Nästan lite vackert
På ett snuskigt sätt

I tanken

Slukar jag dig hel

Med en smak av Winterberries

With a twist


















Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 95 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-09-17 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish