Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gyllene daggmask

Gräv grävare gräv
jord är den skönaste av platser
mörk och eländig
grov och besvärlig
bland rester av rester
ringlar sakta en mask
ögonblicksguld
inspiration
där, sedan borta igen.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-18 07:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP