Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isens Befrielse: En Väg Till Värme.

Jag fryser in till benen
Den bittra kylan är färsk
Behöver ömhet och kärlek
Blandat med smek och rörelse

Jag fryser så att blodet blir till is
Fingrarna stela och köldbitna
En isklump ifrån norr
Som sakta tynar bort

Jag fryser in på min bara hud
Den kyla som tränger sig på är enveten
Vill inte riktigt släppa taget om mig
Snart blir jag en levande isglass

Värm mig du kära med din underbara hud
Du som utstrålar värme och utsöndrar likaså
Smek min bara hud med dina händer
Och låt mig bli omfamnad av din värme




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-18 11:44



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Som frusen i ett landskap av is o en eldsjäl skänker värme , jättefint
2023-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP