Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den som söker skola finna; med sorgen är det tvärtom


Ett naket nederlag



vägen dit ledde genom ett hav av nässlor
så tungt sänkt i dimmor att allt man såg
var målet, nässlorna smekte svala av fukt

-daggen dröp ur blotta andedräkten


Andfådd på gränsen till utmattad föll
hon raklång med händerna mot låren

torrt blinkande i envist hopp om en tår







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-18 23:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det känns som att en cyklamen är på väg att gå upp för mig under läsandet.
2023-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP