Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om konsten att se även hopplöshet ur ett större perspektiv


Rökslingan ingen såg



en tunn andedräkt bort såg han henne
dunsta bort i månskenet, synen svek
före hörseln men kände hettan av tårar

just innan mörkret svalde allt


- Elden glödde ännu synbart på vargs
avstånd från skogen där en tunn rök
förlorade sig nånstans i vinternatten

kölden tog honom med men inte så
länge månen såg på, eller elden levde







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-19 00:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Så fruktansvärt levande skrivet och som inlevelsefullt innanhav av realism... som kunde jaget verkligen känna hur att som där bita i gräset.
2023-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP