Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En resa mot hämnd och makt

Sesam öppna dig skrek jag åt porten
Låt mig komma in till paradiset
Träna mig till att bli en ängel
Låt mig gå eran skola
Ge mig all kunskap ni bär

Viftar med mina armar efter vaktens uppmärksamhet
Dom står och flinar samtidigt som jag får fingret
Skratta ni men jag är allvarlig
Jag vill in och bli en utav er

Ingen bryr sig om mig
Dom trycker ner min själ mot avgrunden
Skratta ni era pajaser
Men hämnden kommer bli min

Så neråt jag gick
Där var vi alla välkomna
Och där skulle jag klättra till högre makter
För att en dag kunna skippa rättvisa
Emot änglarna som skrattat emot mig

Åren gick och jag blev en mästare
Behärskade ondskan bästa av alla
Drömde varje natt om hämnd
Svor förbannelse efter förbannelse

En kall januari natt när frosten låg vit på marken
Begav jag mig emot himmlariket
Beklädd och bepansrad gick jag med endast ett mål
Att få min hämnd på dom som svikit mig




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2023-09-19 13:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"bitterhet är en lyx"
2023-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP