Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasins realitet.

Bing Video


Jag ser en värld som ingen annan ser
En värld där allt är möjligt och mer
Där jag kan vara den jag vill och leva ut min dröm
Där jag kan flyga över molnen och simma i en ström

Jag vet att det är bara fantasi, men det känns så verkligt för mig
Jag vet att det är inte sant, men det ger mig glädje och energi
Jag vet att det är bara i mitt huvud, men det är mitt sätt att fly
Från verkligheten som är så tråkig och grå, där jag inte får vara fri

Men ibland undrar jag om fantasin har någon realitet
Om det finns någon mening med att drömma och leka med min kreativitet
Om det finns någon koppling mellan min fantasi och verklighetens fakta
Om det finns någon chans att min fantasi kan bli till verklighetens prakt

Jag tror att fantasin är en kraft som kan förändra världen till det bättre
Jag tror att fantasin är en gåva som kan inspirera andra till att skapa
Jag tror att fantasin är en del av verkligheten som vi inte får glömma
För utan fantasin skulle livet vara tomt och vi skulle inte kunna drömma




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-09-20 11:27



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.msn.com/sv-se/noje/kungligt/s%C3%A5-mycket-kostar-en-helkv%C3%A4ll-med-madeleine-i-new-york/ar-AA1gZBVH?ocid=msedgntp&cvid=48187549941241d686af2766e4cce4a6&ei=8

2023-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP