Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske en yogans gudinna

Kanske är du en yogans vackra gudinna
Renlighetens spegling till all skit
Ide spruta och ord spruta
Yrkar på kunskap om en hård process
Alltid så mystiskt i din filosofi

En dikt till dig som nyss bytt profilbild
Som dräneras på energi vid sjöns klara tjut
Du som skriver ord med mening
Som bryr dig om andras välbehag

Kanske en mästare inom yoga
Eller en mystisk gestalt till författare
Med stora filmmanus undangömt i vrån
Är du en hjältinna utan namn

Skriver om svart och vitt
Sätter färg på min tillvaro
Får mig att småle och längta
Efter nya magiska ordrebusar

Ger njutning till en mystisk man
Langar upp stjärntecken på rad
Lägger upp otroliga texter att bli berusad utav
För att sen trotsa systemet och plocka ner dom
Tack, jag uppskattar dig väldigt mycket.




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2023-09-21 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP