Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den eviga vinden

Jag sveper förbi över land och hav
Frodas bland berg och djupa dalar
Existerar i djupet av våra hav
Och hittas vid dom högsta höjderna

Ett genomsvar av väte och syre
Kontrollerar naturens val
Finns alltid där runt hörnet
Beaktar mina nästa mål

Jag är vinden i melodin
Jag är syret i våran symfoni
Jag är lugnet i stormen
Jag är den som håller ditt hjärta vid liv

Skapar orkaner som härjar över haven
Skapar kaos i för hög fart
Ingen polis kan stoppa mig
Snabbare än två svarta




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-21 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP