Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräckfilms poesi

Jag är blåögd byggd på en trasig kemi
Lever mig in i biodukens värld
Drömmer mig bort till filmernas värld
I skräckens fantasy går min drömmars resa
Det är en kuslig atmosfär

Monster, läskiga typer, allt vad du kan tänka dig
Finns i min filmvärld, dit jag sticker i min ensamhet
Lever mig in i världen, känner skräcken och pulsen
Hjärtat hoppar till vid varje jumpscare
Jag är en blåögd jävel byggd på en trasig kemi

Djävulsdyrkare vid altaret, offer, ritualer och blodspår
Så mycket skräck, så mycket njutning
En värld fylld av horror är filmernas värld
Där fantasin aldrig tar slut, vi får skapa fritt
Djävulen planerar domedagen djupt inne i klyftan

Vulkaner sprutar ur sig lava och monster härskar i havet
En värld fylld av terror, skräck och död
Är en värld gjord för stora bioduken
Där vi kan äta våra popcorn och hoppa till av rädsla
Monster, vålnader, spöken med mer, jag ler

Filmens äventyr håller mig i schack
Känner pulsen höjas vid varje tillfälle
Som filmens skräck nafsar efter mig
Och jag känner mig exalterad, upprymd
Gottar ner mig i filmens hemska värld




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-28 15:14



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Bästa skräckrullen som gjorts är nog The Shining. Eller Bergmans Vargtimmen.
2023-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP