Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå stark

Stormar kommer  närmare

Den flyttar sig inte

Det viner slår i husväggar

Ser i ljuslågan

Ett lugn sprider sig inombords

Var förberedd på allt kan ske

Det är stunder betyder mer

Ta vara på kärleken

Gör dig stark

Då tiden faller

Istället får de starka vindarna

Dig att förstå

Misslyckas är  inte

En förlust

Det löser sig tillslut

Se målet forma tidens ögonblick




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-25 07:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2023-09-26

  Koloristen
Tar särskilt vara på:

"Ta vara på kärleken",

"Det löser sig tillslut

Se målet forma tidens ögonblick"

Kärleken uthärdar allt och förgår aldrig.
2023-09-25

  alicja lappalainen VIP
"Var förberedd på allt kan ske

Det är stunder betyder mer"

lyckliga stunder i ödets tragiska perspektiv
2023-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP