Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla vind

Det finns ingen grund

För saknaden

Den  är alltid  där

Kommer som en stilla vind

Vill svepa runt dig

Säga det kommer gå bra

Du är älskad för den du är

Glöm aldrig det

I mörkaste djupet

Sanna dagar låter ljuset falla

Varma stöttande cirklar runt dig

Den stilla vinden 

Är alltid där för dig

Blåser mjukt virvlar runt




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-09-25 07:34



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Fina ord.
2023-10-02

  Björn S V Björkegren
Fint!
2023-09-26

    Drömmar i universum
Jättefin text om saknad men även om någon som vill visa omtanke o visa att du är älskad för den du är.
2023-09-26

  Bibbi VIP
Sanningen.
2023-09-26

  Koloristen
"Du är älskad för den du är

Glöm aldrig det"

-Just det! Sådan är kärleken.
2023-09-25

  alicja lappalainen VIP
"I mörkaste djupet

Sanna dagar låter ljuset falla

Varma stöttande cirklar runt dig"

en vacker formulering
2023-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP