Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur intelligent är en AI?

 

 

Dra ut kontakten så får ni veta...




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-09-25 16:30



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2023-09-27

  Kungskobran VIP
Hur intelligent är en människa
låt den dö så får vi veta
2023-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP