Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Underfundiga Dikter


Stormen

Minnen försvinner i stormen

Om ytlighet blivit normen

Långsamma steg mot döden

Mitt i den själsliga nöden

En tromb raserar ett hus

På vägen kryper en vilsen mus

Det finns inga undantag

Längre som inte gör en vag

Moralen har blivit cynisk

När man får en rejäl dos smisk

Blottläggande av det privata

Till för smarta och inte så lata

Stormen drar in i liven våra

Åren som kommer gör oss svåra

Dricker en mugg med vatten

Vem drog in den galna katten?

Det stormar i mitt sinne

Har nästan tappat mitt minne

Kvar blir bara tankar på dig

Som var den enda som brydde sig

 

Taleptox Skrev

Den 20230926

<+>




Bunden vers (Rim) av Taleptox VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-09-26 06:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP