Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
En kort berättelse om en påhittad tjej och en inblick i hennes vardag.


En inblick i min vardag

"Steve lämna mig inte," skrek jag liggandes naken i sängen.

Det är typiskt Steve, så fort han fått komma i mig så får han plötsligt bråttom till något. Idag var det tydligen en killkompis han var tvungen att hjälpa med bilen, som att inte jag var viktigare, tänkte jag för mig själv och suckade.

"Hjärtat vi kan ses sen och mysa, jag lovar," sade Steve till mig, samtidigt som han öppnade dörren och gick ut.

Jag lade mer ner bland mina mjuka sköna kuddar och kände hur hans sperma sipprade ut. Åh Steve, vad skulle jag göra utan dig, tänkte jag och stirrade upp i taket.

Steve var så sjukt snygg, med sina lagom stora armar fyllda med tatueringar. Sen det faktum att han var tio år äldre än mig var riktigt sexigt, han var så sjukt bra i sängen. Tror han fick mig att komma minst tre gånger bara under detta sexet. Ingen annan jag legat med har lyckats med det. Kent var nära som fick mig att komma två gånger.

Mina bröst ömmade lite efter att Steve lekt och sugit på dom, gissar det blir några sugmärken att sminka över innan jobbet imorgon. Mina bröst var hyffsat stora, c tror jag om jag minns rätt. Var ett tag sen jag köpte ny bh och kanske dom vuxit sen sist, tänkte jag och klämde lite.

Efter att ha legat i några minuter och tagit igen mig så trevade jag sakta emot duschen. Men innan jag kom fram till duschen fastnade jag i spegeln.

"Hej Nova," sade jag till mig själv och viftade med mitt långa vågiga hår, som vara ljusbrunt med en släng av koppar och räckte en bra bit ner över ryggen.

Min hud var lagom solbränd och såg naturlig ut. Mina blåa ögon stirrade tillbaka emot mig och jag beundrade min slanka vackra kropp. Jag hade jobbat hårt för att uppnå detta utseende och var väldigt stolt över mig själv.

Tänk att jag fyllde tjugotvå år för bara några månader sen, tiden går verkligen fort, tänkte jag och gick in i duschen.

Jag höjde temperaturen och kände hur ångan började komma inne i duschen. Det varma vattnet rann utmed min kropp och ner i brunnen. Jag greppar tag om flaskan med tvål, som luktar jordgubbe och lägger en klick i min hand.

Sakta börjar jag tvåla in mig från topp till tå, låter händerna riktigt smeka kroppens alla vrår. Renlighet är viktigt enligt mig.

Efter en lång och avkopplande dusch tog jag och torkade av mig. Det sista jag gjorde var att ta handuken och linda runt mitt hår. Det är en skön känsla att gå naken i sin lägenhet, det är uppfriskande och luftigt tycker jag.

"Vad ska lille Nova hitta på nu då," sade jag till mig själv, något jag brukade göra i min ensamhet. Det kändes bra att uttala med ord det jag tänkte när ingen ändå var i närheten och lyssnade.

Mitt i den lugna tystna stämningen ringer plötsligt min mobil. Den börjar vibrera och låta liggandes bredvid min säng. Det är Sara som ringer.

"Hej, vad gör du," frågade Sara så fort jag hunnit svara.

"Inte mycket, har precis duschat och tänkte snart ta på mig," svarade jag henne och kikade på lite kläder.

"Skulle du vilja hänga med ut på krogen med tjejerna," frågade Sara och lät upprymd.

Jag var inte sugen på att hänga med ut ikväll kände jag, min kropp var fortfarande öm och jag ville bara mysa ner under min filt i soffan. Min underbara rosa filt, som värmde så skönt, och sitt där med min katt. Min katt heter Pizzan och är en ragdoll. Han är mitt allt och vi brukar mysa tillsammans i soffan framför TVn. Han har funnits där i många år och känner mig bäst.

"Nej, tyvärr Sara men jag orkar inte ikväll. Kanske en annan dag," svarade jag och väntade på argumenten på varför jag borde hänga med ut.

Och mycket riktigt så kom hon med en massa argument om varför jag borde hänga med ut. Men jag svarade henne att jag verkligen inte vill idag och hon slutade att tjata.

Vi pratade en stund och sedan lade hon på. Pizzan låg redan ihopkrypen i soffan. Med lätta steg satte jag mig hos honom, klappade och kliade han, precis som han älskade. Vi valde att kolla en gammal skräck klassiker, Halloween. Vi båda älskade dom ändra skräckfilmerna och brukade ha film maraton tillsammans.

Jag startade den första Halloween och såg på när Michel gick vild.

Hej, hoppas att du som läser denna texten uppskattar en inblick i min vardag. Du fick äran att vara med mig i ett par timmar utav mitt liv. Alla berättelser behöver inte handla om något speciellt utan ibland räcker det med en inblick i någons liv för att själv skapa sig en berättelse utifrån ens egna perspektiv.

Kram alla underbara läsare.

Prosa (Kortnovell) av Spiken VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-10-02 20:46Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP