Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni underbara, konstiga kvinnor



Senaste reklamen.

Är du missnöjd med din hårfärg ?
( här ska du svara "ja" ).

Skaffa dig då ett hårmedel
som ger dig en NATURLIG hårfärg.
( här ska du tacka och springa iväg till affären ).

För övrigt börjar väldigt mången kvinnorelaterad
reklam just med de där orden...."är du missnöjd"
eller "hör du till de kvinnor som...."

Såg just ett engelskt reportage om en journalist
som ger sig ut i Londons nattliv och spelar en
av kompisarna övergiven, bortkommen och
berusad person. Det dröjer nån minut så har
första mannen kontaktat henne och frågar
om de ska gå till ett hotell för han "tycker om henne"
säger han utan att veta vem hon är.

Hur många kvinnor är så ensamma att de
svarar ja både på reklamen och mannens
önskan att bli bönhörd och belönad och
tillfredsställd ?

Nu vet vi hur en man kan bete sig när han
vill ha sex och/eller pengar.

Han ändrar sig inte eller väldigt sällan.
Ja det är trist och hemskt men om det nu är så,
kan kvinnan göra något för sig själv och sin
självrespekt ?

Kan hon börja tycka om sig själv ?

Kan hon ge fan i vad reklamen lockar med ?

Kan hon lära sig ha samma jeans två dar i rad ?

Kan hon acceptera att mannen är ett "djur"
som hon oftast tänker men inte handlar efter
utan vill tro att just HON ska kunna
tämja ?

Vill hon lära sig vad en man är ?

Genom att tycka om sig själv
som hon är ?

Jag vill det.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-09-27 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP