Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under den svarta kolossens blick

Jag blickar rätt in i dödens ögon
Dess skräck och terror väller över
Försöker att blunda men går inte
Dess fasansfulla utseende är paralyserande

Ett monster i världsklass
Lever på rädsla hos människan
Korsar dimensioner och vandrar i drömmarna
Väljer ut sina offer med eftertänksamhet

Ett fasansfullt vidunder i svart beklädnad
Med sylvassa tänder och tandkött rött som blod
Stirrar dess själlösa svarta demonögon in i mig
En kyla av smärta viner genom kroppen

Är det idag livet tar slut
I greppet av dessa starka armar
På randen till att bli sönder tuggad
Känna smärtan som blir när tänderna sjunker in

In i min köttsliga kropp
In i min mjuka hud
Skär ner till benen och krossar
Blod kommer spruta

Dränka dess svarta päls
En seg död i tortyrkammare
Kras efter kras när ben mals ner
Stackar arma lilla mig




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-28 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP