Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rum för kärlek

Ger en stor plats

En glädje spirande kraft

Kärleksfulla guldkorn

Faller ned  på marken

Lägger sig formar

Ett hjärta av värme

Tröstar

Får ljus i mörkret

Det är alltid rum för kärlek

Glöm aldrig det

Tryck det till ditt hjärta ömt

Håll fast

Lämna aldrig från dig 

Din kärleks nyckel




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-28 09:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Störst av allt är kärleken."

2023-09-29

  alicja lappalainen VIP
kärleken som en livets källa
2023-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP