Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks vingar

Ta dem på

Flyg från land till land

Låter falla ned kärleksdroppar

Ge kraft hopp i allt

Lindra  lite lidandet

Ge tröst i sårbara situationer

Sluta aldrig flyga

Kärleken 

Växer sig starkare och starkare

Det finns alltid tid för dessa länder

Faller aldrig i glömska

Flyg från land till land




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-28 09:51



Bookmark and Share


  Koloristen
Jag flög - och landade till sist - hos min älskade.
2023-10-01

  Bibbi VIP
Amen!

2023-09-29

  alicja lappalainen VIP
Kärleken är utan gränser.
2023-09-29

    ej medlem längre
den enda semestern jag varit på på 2000 talet var i norrland. det var ett riktigt äventyr. men ja, om man blir kär i nån lär man känna deras kultur och land, och kär har jag varit många många gånger. jag älskar människorna <3 tycker inte det är "synd" om någon. världen är underbar :)
2023-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP