Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryr sig svenska regeringen om svenskar ?


Hur länge dröjde det innan polisen
började jaga Palmemördaren ?

Hur stor del av svenska folket var nöjda
med Sveriges insatser vid och förhållningssätt
visavi Estoniaolyckan ?

När började Sverige evakuera svenska turister
i samband med tsunamin ?

Anna Lindh dog av knivskador 11.9. 2003.
13 dagar tog det att hämta in mördaren
fast han tydligt fastnat på kamerorna.

Coronapatienterna dog som flugor i Sverige
det första året. Sa dog nästan 20 000
personer i corona fram till september i fjol.

Det är extremt svårt att hitta dödsstatistik
på hur många som dött fram till dags dato.

Sverige klappar sig för bröstet med att vår
överdödlighet varit lägst i Europa. Anders
hade alltså rätt menar man. Men de som dog
de dog och väldigt många var ålderstigna
män från andra länder än i Europa och de
dog inom äldreomsorgen.

Socialstyrelsen "vakar" över oss men
bryr man sig om oss ?

Tycker vi svenskar om varandra
eller kan vi gott ha våra lidanden ?

Varför jämför vi oss så ofta med Finland ?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-28 18:20



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Tack Jefla för en bra och tydligt skriven kommentar.
2023-09-29

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag har alltid sagt att politiker kommer och går, men gudskelov Sverige består, men nu kan jag inte säga det.
Sverige försvinner, och andra sort får kommandot över den svenska befolkningen. Hur kommer det sig att kronprinsessan går ut med sin hund i nationalparken när de stackars människorna inte vågar gå ut och slänga soporna.
2023-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP