Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryta kedjorna

Detta är sättet jag vill leva mitt liv
Vill ej lära mig kontrolleras
Tänker bryta mig fri från kedjorna
Och skapa livet så som jag vill ha det

Tänker inte bry mig om skiten runt omkring
Går min egna väg och ser mig ej om
I en trasig värld är man endast i slutet själv
Får ta hand om det man håller kär

Inte låta någon annan kontrollera ens mänsklighet
Det enda som egentligen betyder något
Är friheten och chansen att kunna bygga sig ett liv
Så jag krossar mina kedjor och vandrar iväg

Målmedveten och stark håller jag mark
Står på mig och låter mig ej kontrolleras
Tar tillvara på den tiden jag har
Och passar mig för farliga fällor

Vill inte hamna i kedjor igen
Känna dess kyla runt mina händer
Inte kunna röra mig fritt
Vara en puppet i spelet

Nej




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-29 09:05



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
relaterar
2023-09-29

    Drömmar i universum
Väldigt bra dikt :)
2023-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP