Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

missuppfattning

läste, fick panik
trodde du lämnade mej
höll på o dö ju




Bunden vers (Haiku) av KOMMANDORAN VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-09-29 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KOMMANDORAN
KOMMANDORAN VIP