Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försöker o försöker

om ja misslyckas
mä haikuform kan du väl
svara ändå va?




Bunden vers (Haiku) av KOMMANDORAN VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-10-11 15:09



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Åh jag tycker så mycket om dina Haikus. Tankevurpor de luxe liksom tågstation


2023-10-11
  > Nästa text
< Föregående

KOMMANDORAN
KOMMANDORAN VIP