Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 av mina

ingen vet om det
förutom du o två till
men är säker nu




Bunden vers (Haiku) av KOMMANDORAN VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-19 13:09



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Allt som i en enda andhämtning. Tanken for. Och man åkte med. I orden

Fint spontant och närvarande.

Very good my friend
2023-10-20
  > Nästa text
< Föregående

KOMMANDORAN
KOMMANDORAN VIP