Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förmodligen

är för långt till snö
blir kanske tidigare
ja hoppas idag




Bunden vers (Haiku) av KOMMANDORAN VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-10-03 13:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hoppas att det aldrig blir någon snö och att julen avskaffas.
2023-10-03
  > Nästa text
< Föregående

KOMMANDORAN
KOMMANDORAN VIP