Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontinuitet


Din närvaro finns
i din frånvaro
i alla ord jag sparat
i varje gest jag memorerat
och gjort till mina
för att hålla dig kvar
för att hålla mig samman




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-10-01 20:06



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Så fint du formar sorgen och saknaden med dina ord.
2023-10-25

  cilax VIP
fin. Lena S uttrycker det fint
2023-10-04

  Sparvögat VIP
Med värme tecknar du saknaden ~
som vilar inom…

2023-10-03

    Lena Söderkvist VIP
Ett fint sätt att hedra någon man saknar presenteras här. Det är mer effektivt än alla foton i världen. Dikten är därför både sorgsen och upplyftande (inte lätt att lyckas med det).
2023-10-02

  KYREUS of Sweden
Underbart mänskligt!
Hög igenkänningsfaktor.
2023-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös