Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

Till livet

Så mycket skratt leende

Närvaro

Känn pulsen slå

Till sista andetaget

Allt gick så fort

Från ena dagen till nästa dag

Tar aldrig helt farväl

Minnen stannar kvar

Tiden  sprider sitt ljus

Kärleken är där ännu

Blad som faller ned till marken

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-10-02 09:36



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Ja minnena finns ofta kvar:

Fin dikt
2023-10-02

  Koloristen
"Det finns inga farväl för oss. Var du än är kommer du alltid finnas i mitt hjärta" (Mahatma Gandhi)
2023-10-02

  alicja lappalainen VIP
det finns stora svåra stunder
2023-10-02

  Bibbi VIP
Vemodsfullt.
2023-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP