Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Det är viktigt att notera att invandring och anhöriginvandring är komplexa frågor som kräver noggrann övervägning och hantering. Alla individer har rätt till en rättvis och opartisk bedömning av deras situation


Klaner(poem)

I djupet av vårt samhälle, där familjeband knyts, Där invandringens väv, i kärlek och hopp, smyts. Men ibland i skuggorna, där bedrägeri göms, Där falska band vävs, och sanningen döms.

På socialkontoret, där hjälp ges till de nya, Där anhöriga söker, i hopp om att få stå i köa. Men ibland i mörkret, där lögnen tar form, Där bedrägeriet blomstrar, långt ifrån norm.

Men vi måste minnas, att rättvisa ska råda, Att alla förtjänar en chans, att få nå framgångens låda. För i detta land, där frihet och rättvisa är vår trofé, Där ingen ska behöva leva i skuggan av bedrägeri.

Så låt oss klippa de band, som binder oss till lögnen, Låt oss kartlägga själen, och finna sanningen inom oss. För endast då kan vi bygga ett samhälle som är starkt, Ett Sverige för alla, där rättvisa och sanning aldrig svikt.

 
 • Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
  Läst 73 gånger
  Publicerad 2023-10-02 23:00  Bookmark and Share


      Sefarge VIP
  Jaa en välgrundad skrivelse
  Med önskan om rättvisa för
  alla!Men vi bör även förbjuda
  Kriminella gäng typ Bandidos
  Hell@ngels samt samhälls
  -omstörtande släktklaner
  Som utnyttjar svaga
  medborgares utan
  -förskap till att
  utföra grova
  kriminella
  gärning
  -ar!
  2023-10-03
    > Nästa text
  < Föregående

  Jeflea Norma, Diana.
  Jeflea Norma, Diana. VIP