Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tanka/r3okt23

Om sanninngen ska
fram måste lögnen stiga
åt sidan men det

vill den inte  idag ty
den äger redan världen.

 




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-03 09:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det som ofta pågår här är ju första VERS-kriget.
2023-10-03

  lodjuret/seglare VIP
Jag talade nyss med bästa väninnan, även hon skulle ha gillat den här. Texten.
Jag kom själv att önska om tredje världskriget, om det kommer, så låt det komma då min min egen tid löpt färdigt.
2023-10-03

  Larz Gustafsson VIP
Dessvärre är hela världen i den ondes våld, men Jesus har besegrat Satan.
2023-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP