Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gemensamt skriven av mig och Elinor Sörensson. Foto - Elinor.S Bildbearbetn - BenGust


Ett sprakfärgscollage


Son cubano
ett sprakfärgscollage
av livsrytmer

Eldblickar i
virvlande vallmopuls

Den musikaliska
energin engagemanget
och extasen

ur viltväxande synkoper
på gammalt piano
och sångarens
sexsträngade tres

till fläktande vind
smälter gammal
som ung samman
med glädjesteg

i yredans
bland fransar
rubinröda
virvelfjädrar
palmblad mot
svalkande skugga




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-03 18:31



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Där vill jag vara !
2023-10-07

  Marita Ohlquist VIP
En fin text som påminner mig om ett program om Kuba som jag såg för några dagar sedan på TV.
Fint foto som förstärker läsupplevelsen.
2023-10-04
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP