Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DU ÄR INTE ENSAM!

De dagarna som böjer dig
är de samma som skapar dig på nytt
Du är skörden av svåra stunder
som du trodde att de aldrig kommer
men de kom ändå

De kom
Men stannar inte för alltid
Inga nätter har varat för alltid

Lättnaden  kommer




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-03 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP