Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är 14 år och vill bli sedd



Jag blev kontaktad igår av X,
han lovade mig 100 000 pix
och en ny Google Pixel 7 Pro.
5G Dual SIM 12, GB RAM 128 GB.

Jag behöver bara knäppa en typ i Bredängen.

Sjysst vapen, skönt att hålla i.

Det kommer inte att komma fram.

X garanterade det.

Det kommer bli bra. Jag klarar vården.

Förresten är mitt liv redan skit.

Kanske kanske farsan kommer tillbaka om...

Kanske kanske kan morsan sluta hora...

Kanske kanske kan nån tycka synd om mig...

Jag skulle kunna dö också.

Gud, hjälp mig !

I morgon är jag en mördare.

En jävligt rik mördare.

Jag vet inte...jag vet fan ingenting.

Jag fick ett par tramadol för säkerhets skull.

Hjälp mig !

Jag är inte född.

Jag lever inte.

Allt är bara svart.

Hjälp mig !




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-04 19:12



Bookmark and Share


  Koloristen
Ett politiskt misslyckande som svenskarna kämpade med näbbar och klor för att driva igenom. "Stolt men inte nöjd." hette det.
2023-10-05

  ßluie VIP
Hej Bro, vad är det med dig, mår du inte bra? Lugna dig. Kom, vi går och äter. Jag bjuder.
2023-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP