Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid att gå

Nya vägar  som bär

Upp hela kroppen

Resa sig igen

Slippa känna osäkerhet

Bryta ned känslors rum

Gå dit vindarna blåser

Det är kallt

Så vänder det kinden blir rosig varm 

Vi möts igen omfamnar  varann

Längtan öppnar upp alla dörrar

Kärleken rymmer allt

Lyfter blicken igen

Tid attgå




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-05 07:12



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
"Upp hela kroppen

Resa sig igen

Slippa känna osäkerhet"


en bild av fighter
2023-10-05

  Bibbi VIP
Begrundar.
2023-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP