Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst symfoni

Det prasslar i var hörn

Löven faller till marken

I träden hörs fortsatt

En underbar symfoni

 Den blåser genom grenarna

Ger en klang av toner

I de lysande färgerna på träden  skiftas det   från orange till purpurröd

Hösten väcker liv

Med sitt naturliga skådespel

Kupa händerna med löv

Kasta dem högt och vilt

Höst symfoni spelar mer levande

Lyssna spänt när skorna

Trampar i de prasslande löven

Dagen är din ger dig kraft mot mörkret

Närmare sig mer och mer




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-05 07:38



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
"Kupa händerna med löv

Kasta dem högt och vilt"

Gillar starkt den här bilden.
2023-10-05

  Bibbi VIP
Vackert.
2023-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP