Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du drömmer aldrig så fantastiska drömmar som när du aldrig vill vakna igen


de kalla ekande
marmorgolven
du lägger dig mot,

fryser fast
med kinden
söver ditt blod
klistrar hud


och kanske är det lika bra,
kanske

vill du stanna för evigt




Fri vers av Robert W
Läst 734 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-17 02:42



Bookmark and Share


  Julia Felicia
Lite mångtydig, luddig, ett ord kan ändra hela diktens innehåll. Men denna ovisshet gör den så bra, för mellan raderna förmedlas likväl något slags känsla.
2006-08-20

    Camillaa
Vilken bra text:)
2006-08-19

    Erika H
har hon något val?
fast, fångad
var ska hon ta vägen?
du målar med dina ord
gör mig stum
cissi
2006-08-17

  Sanningsägaren VIP
*njuter*
2006-08-17

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ditt sätt att skriva är klart värt en 5a

Ett så drömmande slut

"kanske

vill du stanna för evigt"

:)
2006-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W