Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du var min

Om du var min

Min att älska

Min att känna
Hud mot hud

Att få möta dina läppar
I en kyss

Att känna dig
Inuti

I dina nära rörelser
Med dina händer

Hårt om mina höfter




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 77 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-10-06 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish